Vita klänningar drivs av Modenätverket och är en blogg helt om vita klänningar. Här hittar du bland annat vita klänningar online på nätet samlade i en topplista som automatiskt skapas efter vilken butik som är populärast hos våra besökare just precis den här veckan. Du kan även hitta vilka klänningar som är absolut mest populära just den här veckan. Sedan kan du självklart även ge både betyg och omdöme till både butiker och klänningar. Utöver det så försöker vi även guida våra besökare runt i djungeln bland alla klänningar med nya tips flera gånger i veckan. Vi tipsar om snygga vita studentklänningar, nyårsklänningar, festklänningar m.m.

VITA KLÄNNINGAR 2015 - VECKANS TOPPLISTA

# Butik: Frakt: Leverans:
1. Vita klänningar - Nelly 0kr över 100kr 3-5 dagar Till vita klänningar »
2. Vita klänningar - Halens 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
3. Vita klänningar - Cellbes 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
4. Vita klänningar - Bubbleroom 39kr 2-5 dagar Till vita klänningar »

Tillfälle! Rabattkod hos Brandos 20 procent

Nu har du ett unikt tillfälle att köpa skor med 20 procent rabatt hos Brandos med en rabattkod! OM du skriver in rabattkoden 2FZUDT från och med idag 2013-03-21 till och med 2013-03-24 klocka 23:59 så får du 20 procent rabatt på HELA din order. DOCK måste ordern överstiga 500kr. Handlar du för 1000kr får du alltså 200kr rabatt. Det får man väl ändå säga är rejält bra så här inför våren men många snygga vårskor i lager?

Detaljer kring denna rabattkod hos Brandos är alltså:

Rabattkod du ska skriva in är: 2FZUDT Rabattkoden gäller mellan: 2013-03-21 till och med 2013-03-24 klocka 23:59. Hoppas du klickar dig in och sparar in lite pengar inför sommaren som brukar bli rätt kostsam ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Populärt just nu: studentklänningar, sommarklänningar, festklänningar. För ännu fler, se klänningar.


Vitaklänningar.se - En del av Modenätverket

Vitaklänningar.se ägs och drivs av Modenätverket. Vi har en hel redaktion vars mål är att hjälpa dig hitta vita klänningar online på nätet Det hoppas vi kunna göra genom att bland annat ta fram dem mest populära butikerna och klänningarna hos besökare innan dig och sedan presenterna dem i topplistor och blogginlägg. Gillar du klänningar lika mycket som vi gör så hoppas vi att du gillar Vitaklänningar.se.


Utvalda inlägg