Vita klänningar drivs av Modenätverket och är en blogg helt om vita klänningar. Här hittar du bland annat vita klänningar online på nätet samlade i en topplista som automatiskt skapas efter vilken butik som är populärast hos våra besökare just precis den här veckan. Du kan även hitta vilka klänningar som är absolut mest populära just den här veckan. Sedan kan du självklart även ge både betyg och omdöme till både butiker och klänningar. Utöver det så försöker vi även guida våra besökare runt i djungeln bland alla klänningar med nya tips flera gånger i veckan. Vi tipsar om snygga vita studentklänningar, nyårsklänningar, festklänningar m.m.

VITA KLÄNNINGAR 2015 - VECKANS TOPPLISTA

# Butik: Frakt: Leverans:
1. Vita klänningar - Nelly 0kr över 100kr 3-5 dagar Till vita klänningar »
2. Vita klänningar - Halens 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
3. Vita klänningar - Cellbes 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
4. Vita klänningar - Bubbleroom 39kr 2-5 dagar Till vita klänningar »

Få 100kr i presentkort hos Nelly imorgon från klockan 13.00!

He i sommarvärmen! Nu har vi en väldigt trevlig saker att berätta för dig som ska handla kläder på nätet närmaste dagarna och tänkte göra det hos Nelly. Om du väntar till i morgon torsdag 25 juli 2013 klockan 13.00 och en vecka framåt (t o m 31/7 2013) är det alltså deras största Summersale rea någonsin! OCH för varje köp du gör över 100kr (alltså per lagd order får man väl anta att dom menar) så får du 100kr i presentkort som du kan använda under hela augusti sen. Så säg att du skulle lägga två beställningar under veckan. En i morgon kväll och en på söndag. Då får du alltså 200kr i presentkort som du kan handla för i augusti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Populärt just nu: studentklänningar, sommarklänningar, festklänningar. För ännu fler, se klänningar.


Vitaklänningar.se - En del av Modenätverket

Vitaklänningar.se ägs och drivs av Modenätverket. Vi har en hel redaktion vars mål är att hjälpa dig hitta vita klänningar online på nätet Det hoppas vi kunna göra genom att bland annat ta fram dem mest populära butikerna och klänningarna hos besökare innan dig och sedan presenterna dem i topplistor och blogginlägg. Gillar du klänningar lika mycket som vi gör så hoppas vi att du gillar Vitaklänningar.se.


Utvalda inlägg