Vita klänningar drivs av Modenätverket och är en blogg helt om vita klänningar. Här hittar du bland annat vita klänningar online på nätet samlade i en topplista som automatiskt skapas efter vilken butik som är populärast hos våra besökare just precis den här veckan. Du kan även hitta vilka klänningar som är absolut mest populära just den här veckan. Sedan kan du självklart även ge både betyg och omdöme till både butiker och klänningar. Utöver det så försöker vi även guida våra besökare runt i djungeln bland alla klänningar med nya tips flera gånger i veckan. Vi tipsar om snygga vita studentklänningar, nyårsklänningar, festklänningar m.m.

VITA KLÄNNINGAR 2015 - VECKANS TOPPLISTA

# Butik: Frakt: Leverans:
1. Vita klänningar - Nelly 0kr över 100kr 3-5 dagar Till vita klänningar »
2. Vita klänningar - Halens 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
3. Vita klänningar - Cellbes 55kr 2-5 dagar Till vita klänningar »
4. Vita klänningar - Bubbleroom 39kr 2-5 dagar Till vita klänningar »

Nyårsklänningar

Nyårsklänningar

Nyårsklänningar är det verkligen högt tid att införskaffa nu. Nyår 2014 - 2015 väntas bli det lyxigaste nyåret hittills. Precis som julhandeln ökar varje år och ökar även storleken på pengasäcken man lägger på nyårsafton. Det märker vi även på inköpet av snygga festklänningar och där vita klänningar verkligen sticker ut på topplistorna. Vi väljer som vanligt att lista dem 10 mest populära klänningarna i kategorin samt våra 5 hetaste tips från redaktionen baserad på försäljningslistorna just precis nu. Både listorna uppdateras hela tiden för att allt vara aktuella. En nollning av topplistorna sker varje måndag klocka 00:01 på natten. Men positionen behålls men utan röster. Du kan som vanligt även se och lämna både betyg och omdöme på både klänningar och butiker. Så var gärna med och kommentera så mycket som möjligt.

Köpa nyårsklänning online på nätet?

Just nu väljer många att köpa nyårsklänning online på nätet och du hittar bra lista här ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Populärt just nu: studentklänningar, sommarklänningar, festklänningar. För ännu fler, se klänningar.


Vitaklänningar.se - En del av Modenätverket

Vitaklänningar.se ägs och drivs av Modenätverket. Vi har en hel redaktion vars mål är att hjälpa dig hitta vita klänningar online på nätet Det hoppas vi kunna göra genom att bland annat ta fram dem mest populära butikerna och klänningarna hos besökare innan dig och sedan presenterna dem i topplistor och blogginlägg. Gillar du klänningar lika mycket som vi gör så hoppas vi att du gillar Vitaklänningar.se.


Utvalda inlägg