Höstklänningar

Höstklänningar är en ny kategori från och med idag. Vad som räknas som höstklänningar är såklart en definitionsfråga. Men som vanligt följer vi butikernas egna kategorier för det mesta. Så vad dom avgör som höstklänningar länkar vi direkt in till det vill säga. Sen i några sällsynta fall där butikerna inte själva sorteras deras kläder i olika kategorier så försöker vi göra det på egna sidor här hos oss. Sen skickar vi mail till dessa butiker och pushar för att dom ska börja göra det själva istället.

Höstklänningar reda?

Höstklänningar reda? Ja det svenska vädret har inte direkt levererat hittills men förhoppningsvis är det långt till hösten. Men vi tänkte starta redan nu att fylla på våran specialsida för höstklänningar. Även om hösten är en mycket otrevlig årstid för många så finns det ljusglimtar även när det börjar bli mörkare och mörkare för varje dag som går – till exempel höstklänningar! Så ta gärna en titt där redan nu om du sitter inne och inte har något att göra för att det regnar och är 5 grader ute. Men glömmer inte bort att titta in sommarklänningar också! Sommaren är ju inte slut bara för att den inte startat speciellt bra.

Snygg höstklänningar

Just nu rapporterar butikerna i topplistan över att dem får in många snygga höstklänningar. Det ser man även på deras egna topplistor som är fulla av just snygga höstklänningar. Hösten gör även att sommarklänningarna lämnar plats för mer festklänningar i topplistan.

Vita skor – Den populäraste just nu

Vita skor är väldigt populärt just nu. Förmodligen för att det känns sommrigt och för att många bröllop och studentfester står för dörren. Vi kommer börja bevaka topplistor vi har tillgång till för att på så sätt verkligen visa vad som är ”inne” just nu. Först ut är alltså vita skor och den populäraste vita skon hos Brandos just nu heter Wildflower Bridal: Claudette. Du kan hitta genom att klicka på länken i tabellen och skriva in wildflower så kommer den fram.

Tipsa om din höstklänning

Så var vi äntligen uppe! Ni som vet om oss sedan tidigare vet att vi har en gäng sajter om kläder och klänningar tidigare och nu är alltså Vitaklänningar.se även vår efter mycket om och men. Så vad kommer ni hitta här då? Självklart massa snygga vita klänningar som vi hela tiden uppdaterar efter år. Det vill säga så vi redan listat vita klänningar 2012 och vita klänningar 2013. Sen fyller vi allt efter som.

Höstklänningar