Klänningar

Klänningar! Det absolut roligaste och snyggaste plagget om du frågar oss. Vi jobbar DAGLIGEN men klänningar och älskar det varje dag. Vi kommer från och med nu brädda oss ännu mer men ändå hålla fokus på just vita. Dock kommer vi samla ihop helt egna kategorier som vi tror kan intressera samma målgrupp. Detta efter ha gått igenom statistik och sett vad man är intresserad av mer. Då har vi hittat ett ganska tydligt mönster som vi hoppas kunna uppfylla med nya bra tips. Allt för att våra besökare ska hitta det dom söker så snabbt som möjligt.

Studentklänningar

Studentklänningar är en kategori som verkligen är uppskattad och där du helt enkelt hittar butiker som riktat in sig på studentklänningar och har bra bilder.

Klänningar vi skriver om

Vi utökar ni till alla sorters klänningar istället för bara vita. DOCK bara om man klickar sig vidare. Vi kommer alltså alltid har första listan ovan och sen får man helt enkelt klicka sig vidare i filtret om man vill ändra på det. Detta kommer dock se först när vi byter plattform och design vilket vi hoppas ha gjort innan folk börjar köpa sommarklänningar inför sommaren 2013 ordentligt. Det har såklart börjat redan men det stora trycket dröjer ett tag till. SEN kommer nya filter och då berättar vi mer om det då. Men det går redan ny att via menyn klicka sig vidare.

Vita Sommarklänningar

Snart är det äntligen sommar och butikerna börjar på allvar rensa ut lagerna nu så alla sommarklänningar kan få plats. Det firar såklart vi genom att lägga upp en egen kategori för sommarklänningar 2013. Där uppdateras det hela tiden med nya klänningar. Vi älskar ju verkligen sommarklänningar och vill verkligen visa allt fint som kommer in. Därför hoppas vi även att ni tar er favorit och tipsar oss om det så vi kan få ladda upp en bild på den. Inom kort kommer vi även få fram den där uppdateringen vi pratat så mycket om. Det hoppas vi kommer göra att det blir ännu mer intressant att besöka oss och att användarvänligheten blir väldigt mycket högre.

Rea på klänningar

Just nu pågår det en stor sommarrea hos Brandos på skor, väskor och jeans. Du behöver ingen rabattkod utan det är bara klicka på länken i tabellen ovan och sen klicka på loggan. Då kommer du till den stora bannern med mer info om rean. Det är alltså upp till så mycket som 70 procent på ordinarie pris. Dessutom får du just nu 100kr att handla för om du fyller i din mailadress i rutan som kommer upp när du kommer in på Brandos.se. Vilka villkor som gäller där vet vi inte riktigt men vi tror att alla får det.

Klänningar