Maxiklänningar 2023

Maxiklänningar är en kategori som många butiker börjar köra senaste åren och därför har vi bestämt oss för att få in den hos också. Alla vet inte vad en maxiklänning är även om den blivit väldigt populära senaste åren.

Du hittar därför som vanligt tips på snygga maxiklänningar nedan och som vi uppdaterar löpande hela tiden. Och sen länkarna längst upp som vanligt där vi länkat direkt in till kategorin hos alla butikerna som har den i sitt utbud.

Dagens klänning är vit och kommer från Rich Bitch. Modellen heter KASIA DRESS och går att köpa hos Bubbleroom för 599kr i skrivande stund.

Vita Maxiklänningar

Maxiklänning vit är en populär kategori som vi idag har fört in i vårt egna system. Det vill säga skapat en helt egen underkategori till huvudkategorin maxiklänningar som vi haft sedan tidigare. Sen är det upp till dig om du vill använda våra egna filter eller klicka dig in till butiken direkt och använda dig av deras filter och kategorier. Vi har filter och kategorier för butiker som säljer just det plagget och de har filter och kategorier med plagg som dom säljer.

Maxiklänningar tips just nu

Vill du se fler alternativ av maxiklänningar kan du ta dig en titt under just maxiklänningar.

En svart klänning

Det är en svart klänning från märket Brooker. Kostar 349kr i skrivande stund och är hemma hos dig efter ca 3-5 arbetsdagar. 97% bomull, 3% elastan. Vi kommer börja rapportera mer från butikernas egna topplistor mer än tidigare. Vi försöker även få fram statistik som inte är publicerad och officiell.