Nyårsklänningar

Nyårsklänningar är det verkligen högt tid att införskaffa nu. Nyår 2014 – 2015 väntas bli det lyxigaste nyåret hittills. Precis som julhandeln ökar varje år och ökar även storleken på pengasäcken man lägger på nyårsafton. Det märker vi även på inköpet av snygga festklänningar och där vita klänningar verkligen sticker ut på topplistorna. Vi väljer som vanligt att lista dem 10 mest populära klänningarna i kategorin samt våra 5 hetaste tips från redaktionen baserad på försäljningslistorna just precis nu. Både listorna uppdateras hela tiden för att allt vara aktuella. En nollning av topplistorna sker varje måndag klocka 00:01 på natten. Men positionen behålls men utan röster. Du kan som vanligt även se och lämna både betyg och omdöme på både klänningar och butiker. Så var gärna med och kommentera så mycket som möjligt.

Köpa nyårsklänning online på nätet?

Just nu väljer många att köpa nyårsklänning online på nätet och du hittar bra lista här ovan.

Dagens klänning (6feb 2013) går att köpa hos Bubbleroom och heter ASIAN DRESS. Den blir din för 999kr i skrivande stund.

Mer om nyårsklänningar

Nyårsklänningar 2021 är det snart dags för. I alla fall för oss. Vi har redan nu börjat lista klänningar inför nyår för att ha allt klart när det väl är dags att börja köpa sig en snygg nyårsklänning online på nätet. Vi har siktat in oss på vita nyårsklänningar men har även med en del andra som vanligt.

Du kan som vanligt sortera ännu finare än så om du inte hittar det du söker. Är du istället ute efter en rödklänning så klickar du helt enkelt bara på den kategorin. Vi kommer inom kort även börja sortera efter pris, vilket vi inte gjort tidigare överhuvudtaget.

Vita nyårsklännningar

Vita nyårsklännningar, redan? Ja det är bara 2,5mån kvar av 2013 och vi börjar redan rusta inför nyår. Många kommer sin klänning redan i november och vi vill ju så klart gärna vara med på det tåget. Därför listar vi reda nu vita nyårsklänningar och vi kommer uppdatera det ända fram till nyårsafton. Sen får den sektionen vila någon månad till förmån för studentklänningar som börjar ännu tidigare utifrån när man ska använda den. Redan i januari-februari börjar många köpa sin klänning till studenten. Man vill ha tid på sig att byta om den inte känns rätt eller inte passar. Allt är så stressigt ändå att man inte behöver ännu mer hets med just det. För många är det bland det viktigaste dessutom. Vilket vi VERKLIGEN förstår.

Dagens nyårsklänning är inte vit utan röd (Burgundy). Men vi gör några undantag när vi tycker tipset är så pass bra att det inte längre spelar någon roll. Och så är det denna gången. Denna underbara maxiklänning är röd (Burgundy som sagt) och vi älskar det verkligen. Det är en klänning från NELLY TREND (NLY TREND). Den kostar i skrivande stund 599kr hos Nelly.com. Den finns även i blå och grön (Petrol) men dem tycker vi inte är i närheten av denna.

Festklänning till nyår

Mer nyårsklänningar är inlagda och vi håller även på att bygga ut vår kategori med röda klänningar. Många väljer att ha en röd klänning runt jul och vi vill så klart har den bästa guiden även där. Sen är det nyårsklänningar som gäller. Det är mindre än 2 månader kvar till nyårs och vi håller på att uppdatera med tips på snygga nyårsklänningar dagligen just nu.

Så hittar du en nyårsklännning som ingen annan har

Vi håller på att arbeta fram ett filter för kläder på REA. Tanken är helt enkelt att man ska kunna klicka sig in och se om plagget man söker finns på REA precis just nu eller om det tidigare varit det. Smart va? Vi hoppas så klart att den här funtionen ska bli väldigt uppskattad och lägger därför ner extra mycket tid på att leverera en hållbar produkt.

Nyarsklänningar